VAPORBLAST+


CERAKOTE™ NEDERLAND heeft als eerste in Nederland het Vaporblast+ proces in het assortiment. Vaporblast is al een bekend procede, echter geeft dit niet altijd het juiste, fabrieksnieuwe, resultaat. Wij hebben samen met onze partner binnen het "super Finish" merk, cleansurfacegroup België, het proces geanalyseerd en vele maanden aan onderzoek en ontwikkeling geinvesteerd in het verbeteren van dit natstraal proces.


En zoals hieronder te zien is, het resultaat mag er wezen, echt fabrieksnieuwe onderdelen, zelfs de verweerde onderdelen krijgen we nu terug naar nieuw.
Daarom heet ons product Vaporblast Plus, ongevenaarde resultaten.


WAT IS Vaporblast+


Vaporblast+ is een natstraal proces. Hierbij behandelen wij met een in water gedragen straalmiddel, onder druk, een oppervlak. Hierdoor ontstaat een krachtige straal die het oppervlak verdicht en zeer licht polijst. Het zorgt ervoor dat het materiaal na het stralen minder gevoelig is voor vet en vuil en dat nieuwe corrosie enigszins wordt ingedamd. Wij passen het straalprocédé en de gebruikte media aan naargelang het materiaal en de mate van oxidatie en vervuiling. Hierdoor krijg je optisch fabrieksnieuwe delen.WAAROM KIEZEN VOOR Vaporblast +


Menig oldtimerliefhebber schenkt meer en meer aandacht aan de revisie van delen onder de motorkap. De kwaliteit van de huidige oldtimers gaat dan ook steeds meer omhoog, waarmee uiteraard ook de prijs omhoog gaat.
In de concours wereld is het dan ook de bedoeling om het origineel zo goed als mogelijk te benaderen. De keuzes bij een restauratie project bepalen in hoeverre dit lukt.
Voor de cosmetische restauratie van motoronderdelen ontwikkelde onze partner Cleansurfacegroup uit België een procedé dat non-ferro (aluminium, koper, zink en messing) motoronderdelen terug de ‘fabrieksnieuwe look’ geeft, VaporBlast+
Het is de bedoeling van een goede en kwalitatieve restauratie om het origineel zo goed als mogelijk te benaderen. Dit kan je bereiken door je producten te laten behandelen door middel van Vaporblast+.
Vaporblast+ is een upgrade ten opzichte van het originele natstralen.

VRAGEN OF INFORMATIE VOOR Vaporblast+?

CONTACT
FORMULIERREPAREER. BESCHERM.CUSTOMIZE
ALGEMENE GEGEVENS


KVK : 86233041
B.T.W : NL 863903885 B01
Bank : NL53 BUNQ 2071 3152 86
Algemene Voorwaarden
Inlever formulier